KOTISINAPPI® – marinadi naudanlihalle

Marinadit > KOTISINAPPI® – marinadi naudanlihalle

(n. 4-8 annosta)

  • 0,5 dl KOTISINAPPI® (Perinteinen, Väkevä tai Barbeque)
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl soijaa
  • 2 rkl rouhittua pippuria
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl rakuunaa
  • n. 2 dl öljyä

Sekoita KOTISINAPPI®, punaviinietikka, soija ja hunaja huolellisesti kulhossa. Murskaa valkosipuli ja lisää se ja muut mausteet kulhoon. Lopuksi lisää öljy ohuena nauhana joukkoon niin, että rakenne pysyy tasaisena. Pihvit voi laittaa marinoitumaan jo grillausta edeltävänä päivänä.

Soita